Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Data i godzina:dzis Nick admina/gracza, który zawinił:Sasanik Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Sasanik. [AMXBans] There are 29 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : eddard stark [AMXBans] Reason : ' miny drzwi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 640371 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.11.226.153 ' [AMXBans] =============================================== Świadkowie:caly serwer Uzasadnienie: Dzis juz 2 razy dostalem bana na westwoodzie i za to ze miny w przejsciu, a miny nie byly w przejsciu tylko przed. Mam nadzieje, że to rozstrzygniecie wkońcu bo utrudniają gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Czekamy na admina Sasanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Heh o ile mnie pamiec nie myli ostatnio tez pisales na mnie skarge za to ze dostales bana za miny okazala sie nie sluszna i tym razem mam dowod prosze bardzo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0d30a498fa07ebb.html Akurat obserwowalem kogo to mina bo byly zgloszenia ze ktos tam stawia. I moze wkoncu stawiaj je dobrze to nie bedzie banow Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Byłem świadkiem tego zajścia i ban jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi