Maly Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Witam mam problem ze steam a dokładnie z lagami na nim, na NS nie mam tego typu problemów a ping jest taki sam na obu. Wie ktoś może co może byc tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Masz modem z wi-fi?? Jak masz zobacz czy nikt nie siedzi na wi-fi?? Oczywiście ping wysoki gwarantowany dzieje się tak na NS i na Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Mam router i siedze na wi-fi ale sam. A nawet jakby siedziało wiecej osób to miało by to wpływy czy gram na steam czy ns? Ping jest taki sam ale na steam są lagi jakies dziwne a na NS nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zmień grafike na staem z pewnością coś to da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy z Counter-Strike". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nie oczekuj, że będziesz miał super ping, jest ogromna różnica pomiędzy kablem, a wifi. Skąd masz neta, jaki model router'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 A różni się ping na Steam a NS? Problem tkwi w FPS a nie ping bo przy strzelaniu zaczyna lagowac TP-Link WR740N v4 00000000 Możliwe ze to wszystko wina aktualizacji windowsa 8 na 8.1 bo z tego co wiem to JAKUB CEBULA tez ma problem z lagami po aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi