Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Data i godzina: 27 grudnia, kilka minut po 22 Nick admina/gracza, który zawinił: Grabek Dowody: jeśli demo nie nagrywa dźwięku to brak Świadkowie: gracza którzy grali Uzasadnienie: admin dał mi bana na za stanie na raspie( musiałem się cofnąć, żeby kryć plecy), jednak najważniejsze jest to, że nie dał bana osobom, które nadużywały mikrofonu i psuły grę, nie zasługuje na admina(za byle co banuje, a jak coś poważniejszego to umywa ręce) Sytuacja miała miejsce na serwerze only DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Zapraszamy Admina Tom o wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Widzę tero Siedzącego na Respie z Paką od dłuższego czasu i który jeszcze się cofa i nie ma zamiaru nic zrobić żeby iść na BS;a. Daję bana na 1h. Są komunikaty które ostrzegają przed tym. Trzeba czyt. ze zrozumieniem. Mam voice Enable 0. Żadnych Komunikatów nie było na @ say, że ktoś przeszkadza. mam demo jak coś. Daj dowód, że się mylę, dam swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Dobra temat do zamknięcia. Prosiłbym tylko o jakieś informacje jak działa ta @ na serwerze. Jeśli jest o tym mowa na forum prosiłbym przekierować mnie do działu gdzie mogę to znaleźć lub(lepsza opcja) w kilku słowach tutaj mi to wyjaśnić. Dzięki w ogóle za tak szybkę rozpatrzenie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Admin ma możliwość napisania informacji na ekranie za pomocą "say+@ tekst..." - http://iv.pl/images/65247594364571385862.jpg. Na prośbę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi