Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Siemanko. Sprawa wygląda tak, że mam nowy internet i przypadło mi po kimś Ip przez co nie mogę wejść do was na serwer bo jakiś non steamowy typ dostał na to Ip bana. Moglibyście coś z tym zrobić? Wykaz z consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : TURaS [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.41.80.209 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : You are BANNED. Check your console. Moj Steam ID : STEAM_0:0:19298622 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 jezeli masz zmienne ip zresetuj router albo zadzwon do operatora o zmiane ip bana nie mozemy zdjac poniewaz odbanujemy czitera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Mam stałe ip. A zmiana u operatora jest płatna i jest zamęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ratuje cie jeszcze zrobienie wlasnorecznie 100 reklam ale jest ryzyko ze cziter znowu zlapie dla ciebie bana sam zdecyduj z naszej strony nie mozemy nic zrobic bo odbanowalibysmy czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi