Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Siema mój pomysł to zrobienie miejsca na profilu na zdjęcia , było by to dobre jak np są święta to żeby zmienić sobie zdj profilowe wystarczyło by wejść w galerię swoją i zmienić. Ponieważ gdyż grafik forum robi np. jakieś zdj a chce się zmienić a po jakimś czasie wrócić do starego to żeby było w galerii zdjęć. Oraz było by można dać jakieś zdjęcie osobiste dla tych co by chcieli. Moim zdaniem jest to przydatne oraz z zdjęć danego użytkownika można się też coś o nim dowiedzieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ciężko, serwer obciążony jest, jeszcze wrzucić tutaj zapis wszystkich zdjęć mmmm galeria troszkę zżera. Możesz na jakiś hosting wrzucić i w tabelce "O mnie" powrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jestem na tak, jeśli nie obciąży forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie przesadzajmy. Zawsze możesz sobie zapisać awatar i później go sobie przywrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi