Gość Guest Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Spenser / Spenser Wright Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj, około 14:00 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: 31.11.229.226 Uzasadnienie: Witam, chciałbym się odwołać od bana z przykrego powodu.. Niestety .. Grałem sobie na serwerze DD2/Inferno, zostało mi zrobione 5 screenów z gry. Na forum miałem je wstawić później, ponieważ grałem na jeszcze jednym serwerze z kolegami i nie miałem zbytnio czasu na wstawianie screenów, więc zostawiłem to sobie na potem. Kiedy już skończyłem grę, na drugi dzień odpaliłem cs'a i wystąpił mi błąd wad file gfx.wad doesn't have WAD3 id. Chciałem się go jakoś pozbyć, ponieważ cs wgl mi nie działał, więc postanowiłem poczytać o tym na necie.. http://www.mpcforum.pl/topic/932398-problem-z-cs-16-oraz-cscz-steam/ . Więc tak zrobiłem, reinstalnąłem cs'a i teraz .. Wszystkie pliki z dawnego katalogu cs'a zostały usunięte, nie mogę jak wrzucić screenów na forum, ponieważ dzisiaj kiedy reinstalnąłem cs'a, grałem na only DD2 i dostałem bana ''ak'' z powodem aktywny ban, czy mógłbym jakoś odzyskać te screeny ze starego cs'a? . Może ewentualnie dostanę ostatnią szansę za ''gapowe'' :sad: ew. Będę cały czas obserwowany przez adminów, ew. może mi ktoś pomóc odzyskać te screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jak usunąłeś cały folder z grą to już ich raczej nie odzyskasz, chyba, że masz go w koszu. Niestety każdy jest traktowany tymi samymi zasadami i teraz jedyną opcją na otrzymanie UB to wykonanie samodzielnie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi