Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Siemanko wszystkim. Mam na imię Kuba, Mieszkam 50 km od Wrocławia w małej wsi Ose. W marcu skończę 15 lat . Interesuję się Grami,Piłką Nożna,Muzyką. Uwielbiam świetną zabawę z przyjaciółmi oraz poznawać nowych ludzi. Gram aktualnie w Cs:Go na serwerze FFA grałem również 1.6 na serwerze odd2 nonsteam Mam nadzieję że będzie to świetna przygoda być tu razem z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi