Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nick:-Vitrus.Pro- Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo duże aż na 29 serwerach byłem adminem (CodMod) Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ uważam że mogę poświęcić na ten serwer wiele mojej pracy (Pomóc) ;* Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 2-3 godzin Kontakt: GG:52471673 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/-Virtus.Pro-/80.72.40.110:27027/ Dzięki i elo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Jaja se robisz?? przegrane 103 minuty bez kometarza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi