Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: Bialy Murzyn Godzina, data zdarzenia: 9:10 Mapa: de_inferno STEAM_ID / IP: 'STEAM_2:0:862718912' Uzasadnienie:Siemka przyznam się grałem na wh ale tylko na tej mapce nigdy nie używałem wh ale paru gości wpadło z wh i aimem wiec się wkurwił.. bo mi rank psuli proszę o od-banowanie bo mi bardzo zależy na tym serwie bo się fajnie gra i fajna atmosfera . Proszę o od-banowanie już się więcej nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 grałem na CoD 400 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 jedyna opcja na ub to jednorazowa szansa przez zrobienie wlasnorecznie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi