vhiTE Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Na tym servie z działu darmowe Premki /vipy itp ... jest taki koleś który się podszewa pode mnie ... Nwm skąd ma hasło itd ale prosił bym administracje o zbanownie jego i dajcie mi nowe hasło na pw Jego ip: 217.153.245.126:27005 Jakiś nonsteam tylko mi staty psuje ? Proszę o szybką pomoc! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Z tym się zgłoś do czerwonych a dowodów nie mam że się podszywa zrób screnna , demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Bez dowodów nic nie zrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi