KaRaNy95 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nick:=| KarAny95 |= Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem swój serwer, byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 ( nie idzie mi przerabianie pluginów ) ale amxx nie ma dla mnie tajemnic Staż w CS-sie: ok. 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem pewien że przydam się na serwie, często kiedy gram widzę cheatera a adma nie ma, szybko je rozpoznaję. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu gdy pracuję do 4h, w weekendy do 8h Kontakt: gg, steam, ventrillo. Link do GameTrackera- http://www.gametracker.com/player/%3D|%20KarAny95%20|%3D/80.72.40.110:27008/ Mikro: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jestem na NIE !! - Nie znasz regulaminu ( Miny na BS , w wejściu do domku z hostami ) +Steam PS. Poczytaj sobie regulamin min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaNy95 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Miny to był mój błąd, człowiek się na nich uczy. Z regulminem już się dobrze zapoznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja tak samo jestem na NIE. Nie znajomosc regulaminu, + do tego sprawdzcie amx.. Poczytaj, zapoznaj sie z nim i napisz wtedy.. I wypowiadanie sie w swoim podaniu hehe komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Jestem na TAK +kultura jest +wiek jest +steam Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Na nie dostajesz za duzo banow za miny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Nie spełniasz wymagań , nie znasz regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi