Gość Guest Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam mam małe pytanie czy jak pójdę w inteligencję to czy preferencja klasy wzroście czyli jak jest 1/4 to się np. zwiększy do 1/3 czy widoczność zwiększy się z 60 na 80 czy coś w tym stylu. Szukałem w postach z dobre 30 minut i żadnego poradnika o klasach nie znalazłem. I mała prośba czy jak jest taka zakładka o info o klasach to proszę o linka a jak nie ma czy można było by takie coś stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Info o klasach masz na serwerze po wpisaniu /klasy. Nie, jeżeli dodajesz w inteligencje jedynie możesz zwiększyć obrażenia z min,rakiet ew. obrażenia z broni jeżeli jest tzw. czynnik inteligencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 kolega wyżej wszystko wytłumaczył . wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi