beoer Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Data i godzina: po 22, dzisiaj. Nick admina/gracza, który zawinił: FILO Dowody: http://www61.zippyshare.com/v/75406504/file.html Świadkowie: Raczej nikt Uzasadnienie: Co jakiś i przez jakiś czas pisałem na u@ by ktoś sprawdził gracza. Żadnej reakcji ze strony administratora - Nic, żadnego zejścia na specta, czy poinformowania że gracz czysty. @FILO do Ciebie nic nie mam, ale to trochę przesada - Z tego co wiem przy napisaniu na u@ administrator jest "ostrzegany" dźwiękiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ten gracz zostal przezemnie zbanowany i sprawdzony ;] chwile po tym jak spamowales dziekuje i pozdrawiam spojrz najpier i dopiero wypisuj glupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ten gracz zostal przezemnie zbanowany i sprawdzony ;] chwile po tym jak spamowales dziekuje i pozdrawiam spojrz najpier i dopiero wypisuj glupoty No nic, twoja reakcja do najszybszych się nie zalicza ale to nic Żadnych głupot nie pisze. Sama prawda - Poza tym jaki spam? hę? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 No nie wiem czy sama prawda bo widze nie widziales ze gracza zbanowalem wiec jak dla mnie to glupoty i tyle .. no twoj spam co chwile pisales i z adminow nie bylem tylko ja na serwerze z tego co pamietam a przyczepiles sie do mnie do jedynego goscia ktorego to zainteresowalo i zbanoiwal danego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Sprawa wyjaśniona, tak jak filo napisał, sprawdził i zbanował, tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi