Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 SH4DOW Teraz Serwer Only DD2 #2 STEAM_0:0:87465659 Czy może mi to ktoś wytłumaczyć ? Mało co się odzywam mało co piszę i jeszcze cos takiego [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'nie obrazamy rodziny' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:87465659' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.56.226' [AMXBans] =============================================== Ja tu mam zamiar grać a admin mi z czymś takim wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Zapraszamy admina starydobryFlint do przedstawienia dowodów bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Nooo właśnie.... Sam jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Trochę mój błąd bo przeczytałem na szybko "sram Ci na matkę", jednakże kulturą się nie popisałeś http://imageshack.eu/csZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 flint spoko, ale bez przesady na 3 h, koles tez powinien dostac bana za odzew :] w takim badz razie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Ban słuszny. Nikt nie ma prawa obrażać czyjejś rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi