eR. Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nick: eR. Wiek: W lipcu 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem tutaj nie wiem jak długo i chyba z 3 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 Staż w CS-sie: odkąd jest 1.6 wcześniej 1.5 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nie wiem po prostu myślę że przyda się jeszcze pomoc bo niestety nie zawsze admini ogarniają do końca co tu się dzieje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy na ile mi pozwoli praca, dom i rodzina. Ale ogarniam się więc myślę że damy radę. A po za tym grywam w nocy gdzie nikogo często, gęsto nie ma Kontakt: Steam, GG 5262914 Aquax ma tel. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/eR./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 na tak steam doswiadczenie ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Jak najbardziej na TAK. Takiej ekipy co tu była kiedyś już nie będzie, teraz chyba większość (nie wszyscy) chce admina żeby pokazać swoją wyższość nad innymi a tu nie o to chodzi... Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A więc.. Dla ów Pana jestem na tak... Znam gościa ze starych lat, komunikatywny.. Nigdy nie miałem do gościa żadnych zastrzeżen, a w dzisiejszych czasach gdzie admini grają totalne gówno i totalną wyjebke pasuje jednego ogarniętego. Dawniej to na admina trzeba było sobie zasłużyć a nie pograć sztywne 50h i podania składać. Nawaliło takich pachołków, którzy tylko lampią się na fragi a na specta wejdą góra 2 razy na dzień, żeby pójść się wysrać a nie cheata obczaić.. Pozdrawiam niemiło adminów COD200.. Trzym się eR. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 oczywiscie na tak mial juz admina tu wie co jest grane i zna sie na tym takich osob tu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Również jestem na TAK. Aktywny, zgłasza cziterów, dość długo gra Nada się jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Maniak wyjąłeś mi to z ust :) szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 eR. ? Jasne, ze Tak, tez go dobrze znam z gry Wszystkiego wymagania spelnia i oczywiscie, co najwazniejsze, ogarnia i potrafi zapanowac nad wszystkim PS Maniak ! Ostre slowa, ale w 100 % sie z tb zgadzam i podpisuje pod tym co napisales, pozdrawiam Bobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 na TAK wiek+ zna sie na tej robocie+ komunikatywny+ GT+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 TAK znam go dobrze jeszcze z przed mojej przerwy ogarnia zna sie na adminowaniu steam wiek i godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 eR. Odpowiednia osoba dążąca na odpowienie stanowisko. Jeden z tych adminów których się dobrze pamięta z tej lepszej strony, i faktycznia, nołlajfi po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@cIN Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Tak +Aktywność na serwerze +Przyjazny +Czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Znam Cię bardzo długo, pełniłeś już tą funkcje na tym serwerze i wiesz co i jak. Jestem na Tak Wiek Steam Bardzo kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jestem na TAK ogarnięty chłopak przyda się pomocna dłoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jestem jak najbardziej na TAK - Doświadczony - zgłasza na u@ - Kulturalny Odpowiednia osoba na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jestem na tak przydasz sie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wielkie Tak!!! Wkoncu wraca stara ekipa 1Steam 2 Ogarniety bardzo znajacy regulamin i server 3 Przyda sie Admin z tak dużym doświadczeniem,wiedzacy kiedy i co trzeba zrobic. Myśle ze grzechem byłoby odrzucić jego podanie Pozdrawiam Li$U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Też będę na tak. eR. stara gwardia, i wszystko ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jestem na tak.Byl wczesniej adminemi bardzo dobrze se radzil i wszystkie wymagania spelnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Na tak.Wczesniej Ogarnial dobrze, kulturalny, spamil mi na u@ niesamowicie w osatnim czasie :-) (pozytywnie). Wymagania+. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jestem na NEUTRAL +Steam +Aktywność +Doświadczenie Ps.Czasem twoje miny mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jestem na tak. eR spełnia wymagania, posiada spore doświadczenie, duża skuteczność w wykrywaniu wspomagaczy. W kilku słowach stara dobra firma Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 * Steam * Doświadczenie * Zgłasza u@ * Wiek * Ogarnięty Jestem Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Jestem na TAK -amx -wiek -i byles tu admem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Wielkie tak byl tu adminem nie raz i zna temat doskonale a chyba o to tu chodzi zeby cos ogarniac nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi