Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nick: Lipton IceTea Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam aktualnie na sieci mam admina na cs go Znajomość AMXX (W skali 1-10): Bardzo to nie wiem jak to ocenić ale te podstawowe jak i najważniejsze komendy znam. Staż w CS-sie: ok. 4lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chcę pomóc smykowi ponieważ nie ma adminów na serverze prawie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy o której jestem w domu ale ok 2h to min. Kontakt: Steam , forum ? Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Lipton%20IceTea/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jestem na 90 procentowe tak : Plusy : -ogarnia -zgłasza na u@ -steam Minusy: -Amxx ,hmm (neutral) -na serwerze nie ma Adminów ?! ( Za wszelką cenę chcesz mieć admina ) -często widziałem jak nabijał godziny na spectators ( świadek Dudu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 -na serwerze nie ma Adminów ?! ( Za wszelką cenę chcesz mieć admina ) -często widziałem jak nabijał godziny na spectators ( świadek Dudu ) Za wszelką ? Nie Fak że można było mnie złapać na speccie ale to tylko dla tego że albo ktoś mnie wołał albo siadał na chwile do laptopa na internet i przechodziłem by statów nie psuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Za wszelką ? Nie Fak że można było mnie złapać na speccie ale to tylko dla tego że albo ktoś mnie wołał albo siadał na chwile do laptopa na internet i przechodziłem by statów nie psuć. tak ma Racje ponieważ ja z nim na TeamSpeak'u rozmawiałem mówił że idzie afk bo ktoś na neta wbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi