Livio Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam... Może od razu wyjaśnie moją glupote. Nie bylo sensu tego dalej ciągnac w koncu i tak sie by wydalo . Nie jestem tą osoba za, która się podaje i chcialem was za to przeprosić. Wszystko co o mnie wiecie to sa najzwyklejsze kłamstwa. Nie wiem dlaczego tak zrobilem nadal mysle o tym co sie stalo i dlaczego tak zrobilem. Nie mam tych 19 lat czy tam 20 nie wiem ile Mam 16lat. Z calego serca przepraszam was za to że was oklamywalem przez ten caly rok na tej sieci. Dlugo bede musial pracowac na wasze zaufanie ale na szczescie jest juz koniec i trzeba zaczac od nowa. To chyba tyle... W szczególnosci chcialbym przeprosic aquax'a i n-tego oraz wszystkich ludzi na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Oj ty Wariacie. Nie jesteś pierwszą taką osobą, więc u mnie jesteś czysty. Lepiej jak teraz się przyznałeś niż żyć w kłamstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Haha dobry agent Ważne, że się przyznałeś, to się ceni, a nie każdy jest na tyle odważny, żeby odkręcić coś takiego. Oj chłopie, chłopie, wiek to tylko liczba, liczy się to, co masz w głowie. Masz nauczkę hehe szczawiku PS. Nie warto dodawać sobie lat, ciesz się młodością tak, jak ja xdd. Z poważaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nie przejmuj się, piona wariat. Ale wiesz o tym, że Twojego braku skilla nie ukryłeś przed nami? Od dawna to wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 co z tego? ja tez musze sie do czegos przyznac, nie mam 12 lat... a tak na powaznie to nie widze roznicy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie też jesteś czysty, często mi dogryzałeś ale nie ma do Ciebie wątów, ważne że się przyznałeś i to się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Każdemu należy się druga szansa Przyznałeś się, a to już stawia Cię w lepszym świetle Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Niezle niezle, acz kolwiek dobrze, że się przyznałeś, gryzło Cie kłamstwo nie? Nie przeszkadza to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie czysty i tak jak napisał Ciesz się młodością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Braciszku, wiadomo popełniłeś błąd, jednakże dalej będę Cie lubił i nic się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nic się nie stało. Jeśli jesteś ogarnięty możesz mieć dla mnie nawet 11 lat i to nic nie przeszkadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dobrze że się przyznałeś. Nie znam cię za dobrze ale u mnie jesteś czysty. Jak coś wal śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Fajnie że się przyznałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cieszę się, że mogłem Ci w tym pomóc. Mam nadzieję, że Twoje słowa są szczere, nie wymuszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Bardzo szczere od razu mi lepiej po tym dzieki Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Fajnie że się przyznałeś za to wielki szacu . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Pogawędki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Również nie ma to jak wstawić zdjęcie z internetu (tak się domyślam, ponieważ ten chłopak nie wyglądał na 16-latka) do tematu "Pokażcie swoje mordki", ale to już poza tematem i nie wiem czy się nie mylę ponieważ zdjęcie zniknęło albo po prostu edytowałeś post i gratuluję przyznania się do całej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie znam cie ale przejmujesz się pierdołami dalej jesteś sobą tylko ubyło pare lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi