Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam krótko i na temat: czy można stawiać miny w miejscu zaznaczonym na screenie ? link do foty http://www56.zippyshare.com/v/26181436/file.html i też jeszcze raz wstawiona bezpośrednio tamten był chyba za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Moim zdaniem- nie wolno. Ciężko by tam te miny było ominąć przeskoczyć. W regulaminie tego miejsca nie ma aczkolwiek ja bym uznał, że tam nie wolno stawiać. Niby jest, że gniazdo itp no ale nie wiem.. ;( Ciężko mi ocenić. Czekajmy na decyzję innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja nie moge obejrzec tej fotki nie chce sie zaladowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 mi tez nie wczytuje dodaj to zdjecie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kliknij prawym na zdjęcie i otwórz w nowej karcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jest dosyc wysoko w tym miejscu, jezli nie za blisko drabinki to moim zdaniem mozna. Jednym podskokiem mozna ominac miny w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kliknij prawym na zdjęcie i otwórz w nowej karcie... i tak i tak nie chce sie zaladowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 odkad pamietam zawsze tam byly stawiane i nikt nie mial nic przeciwko... dla tych co im sie nie chce zaladowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Obrazek normalnie działa, dużo to tu się nie wypowiem lecz dla mnie to chyba jest zakazane. Nigdy nie spotkałem się z tym ze w tych miejscach była jakakolwiek mina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ja tez nie moge otworzyc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jak wyżej Nie lepiej poprostu wrzucić na jakiś hosting?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Według mnie mozna tak miny stawiac to tak samo jak postawisz 3 miny albo 4 jak morderca obok siebie to i tak nie masz mozliwosci ich przeskoczyć,wiec nic nie stoi na przeszkodzie a aby tam postawić miny. Pozdrawiam Li$U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Moim zdanie nie można tak jak powiedział Neverek :* niby nie ma tego w regulaminie ale jak byś ominął te miny i również nie spotkałem sie nigy żeby tam ktoś stawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 link dla tych co nie działa http://www56.zippyshare.com/v/26181436/file.html według mnie faktycznie miejsce kłopotliwe aczkolwiek mine da sie przeskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Moim zdanie nie można tak jak powiedział Neverek :* niby nie ma tego w regulaminie ale jak byś ominął te miny i również nie spotkałem sie nigy żeby tam ktoś stawiał Podpinam sie do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Ja tez uwazam ze da sie je tam ominac, kwestia tego czy ktos zauwazy a to juz gracza problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Miny można tam stawiać i zawsze było można oby nie za blisko drabiny , od kiedy pamiętam było to dozwolone , gracze rzadko stawiają tam miny wiec to nie jest jakiś wielki kłopot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi