Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nick: Pisiont Groszy Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem nie byłem jeszcze nigdy to byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):3 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Nie posiadam Steam. Ale gwarantuje czystą grę. Dlaczego Ty: Hmmm... Lubie nawiązywać nowe znajomosći. Lubie dawać dobry przykład młodszym jak i starszym. Trochę bluźnie ale ograniczam to. Będąc adminem nie będę używał wulgaryzmów (słowo) . Nie awanturuje się nie znosze konfliktów staram się je łagodzić. Potrafię rozpoznać czitera bardzo dobrze. Regulamin znam praktycznie na by Browser Shop">PAMIĘĆ . Jestem szczery i lubię żartować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6 h Kontakt: GG-46808694 <--- Jestem codziennie przez większość dnia , TS, Facebook. Jeśli zajdzie potrzeba by Browser Shop">ZAINSTALUJE Skype http://www.gametracker.com/player/Pisiont%20Groszy/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No to tak, tak patrze i czytam i powiem wielkie i radosne TA* . NIE Po pierwsze: - Wiek - AMX - Brak steam, no ale ... - Co do tych twoich braków konfliktów to nie jestem przekonany I ogólnie NIE. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jestem nie -nie ma doświadczenia w byciu adminem -wiek -znajomość amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jestem na NIE -znajomość amx -bluźnisz na serwerze -brak steam + Ogarniasz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dajcie mu szanse Powiedzcie,liczy się wiek czy zachowanie?Co niektórzy w wieku 14/15 lat są bardziej dojrzali niż ci w wieku 20lat...Ogarnia gre i można z nim fajnie pogadać i co najważniejsze się dogadać oraz gra często.A braki z amx itd. przecież da się nadrobić.I na 100% nie gra na cheatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Smyku , Pol eco z Deagl , tez tak pisze i do niego nie masz pretensji a już kiedyś tak samo napisałem ze brak steam ( ale sam nie mam . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Hah .ale jak nie miał to tez pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem na Nie a dlaczego : -Twoja kultura jest na zerowym poziomie jak admina nie ma to spinasz do każdego -Wiek -znajomość amx Ogarnij kulturę to dostaniesz może admina ale ja jestem na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Okej przyznaje moja kultura zostawia trochę do życzenia. Ale pracuje nad tym... Zdaży mi się przeklnąć na czitera :_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem na Duże Nie , początkujący i mała znajomość amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Popraw kulturę, nie popadaj tak w konflikty i spróbuj za jakiś czas. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi