Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:KA'Lion [GM] Godzina, data zdarzenia:z 10 minut temu Mapa:dust2 STEAM_ID / IP:89.76.56.25 Uzasadnienie: no gram, gram za gramem i nagle ban tylko problemo sprawdzcie czy SS zostaly mi zrobione poniewaz nawet po resecie PC nie odnalazłem ich w folderze z moją grą.. ( i nie próbuje tu sie wymigać ) jezeli są to je znajde. * szukałem wszedzie.. moge wam wysłać screene folderow ale i tak pewnie nie uwierzycie i powiecie ze sciemniam.. sam bym tak zrobil.. cóz.. pozdrawiam ludzi ze starego cs-head TP (o ile to jest to) sie grało sie adminowało a teraz sie bana dostało * ?moze ma ktos poratować jakąś radą pisałem do wujka google zbytnio mi nie pomógł..? * próbowałem przez "uruchom" virtualstore puste poradniki mowia o steam i o dysku C ja mam NS i na dysku D.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du er permanent bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Bannlyst Alias : KA ' Lion [GM] [AMXBans] Grunn : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Du kan klage om din ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Din SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Din IP : ' 89.76.56.25 ' [AMXBans] ======================================== WIELKIE DZIEKI ! juz myslałem ze nie wyjde z tego cały http://www67.zippyshare.com/v/48865052/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 SSy sa robione automatycznie wiec musisz je miec. Szukaj plikow w formacie .tga tj: Halflife00.tga 01.tga 02.tga 03.tga 04.tga tu masz jeszcze poradnik jak znalesc SSy: http://multi-head.pl/topic/13246-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Szukaj zdjęć TGA, nazwa halflife01, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Przypominam że masz 24h na wrzucenie screenów od otrzymania bana w przeciwnym razie będziesz musiał zrobić 100 reklam sieci własnoręcznie aby otrzymać UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi