Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam. Mam problem z ss-ami, grałem na cod 200lvl, Nick: Giotto. Mapa de_aztec. Admin Az zrobił mi fotki ale ich nie mam w żadnym folderze szukałem chyba pół godziny i nie znalazłem. Proszę o pilną pomoc. Co mam zrobić? Dziękuje. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.191.107.130' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tutaj masz poradnik http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Patrzyłem właśnie na ten poradnik, ale dalej nie znalazłem, widocznie powstał jakiś błąd albo coś innego. I najwidoczniej będę musiał się pożegnać z serwerem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 W wyszukiarce windowsa wpisz nazwę halflife może znajdzie jakieś pligi z tą nazwą . Przeszukaj jeszcze raz dobrze i na spokojnie Pamiętaj na wrzucenie ssów masz 24 od momentu bana , jeżeli nie wrzucisz ssów w czasie jedyną opcją na UB będzie zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . EDIT: Na nicku Giotto widnjeje jeszcze ban z 04.01.2015 czas na odwołanie od tego bana już dawno minął . Jedyną szansą na UB dla Ciebie jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi