Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 No więc tak witam wszystkich bardzo serdecznie Trafiłem tutaj przypadkiem po tym jak opuściłem swoją rodzimą serwerownie na której byłem od początku przygody z cs-em,czyli króciutko bo od wakacji Posiadałem tam G@,Moderatora,Redaktora no i oczywiście byłem członkiem UBT (to wszystko od wakacji) odszedłem stamtąd sam,dodam,że po mnie odeszło stamtąd 95% ludzi pełniących jakiekolwiek funkcje i kilkunastu graczy. Powód odejścia? Nowy H@ w dniu uzyskania tego tytułu się odpalił.... "Przesiedziałem" tam "dr.H.Lecter 26d 14g 47m 6s " zajmując 2 miejsce zaraz po starym H@ (pozdro KM,może jeszcze się spotkamy),postów miałem coś pod 1100 ale jak napisałem temu nowemu śmiesznemu H@ co o nim myśle poprostu je usunął,pochwaliłem się czasem na forum bo tego nie zdążył usunąć Dobra dość tej historii jak kogoś będzie interesowało więcej tych wypocin zapraszam pw Teraz już krótko o sobie Mam na imię Przemysław (nie podoba mi sie ),mam 17 lat,rocznikowo już 18 Interesuje się sportem pod prawie każdą postacią,sam najbardziej lubie grać w piłkę nożną,uczęszczam do II klasy Technikum Logistycznego w Kutnie (bo z Kutna jestem) Dobra bo was zanudze jak coś więcej to piszcie Podałbym nazwe byłej serwerowni ale to byłaby reklama Jeśli chcecie ją poznać to również piszcie pw A i kocham Was,jeszcze nie znam ale już kocham :* Aaaa tak serwer,otóż trafiłem na ODD2#2 ale mam zamiar zwiedzić wszystkie serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 To się dopiero nazywa rozpisanie się. Witam, przychodź czasem na dd2 + bf4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 No witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Hello. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Kto to wogole czyta? Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj Zapraszam na DD2#2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Siemka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Simea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Dzień doberek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Siemanko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi