Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam , dzisiaj dostałem bana na Only DD2#1 , jak dla mnie ss'y są czyste chociaż nie dostałem UB. http://www17.zippyshare.com/v/S082JkkI/file.html Pierwszy screen : http://iv.pl/images/09482851697298148071.jpg to jest mój problem . Podobno na serwie nie ma latarki i nie potrafie wytłumaczyć co to jest , chociaż na pewno nie jest to wh czy jakikolwiek inny czit . Na tym serwerze gram ponad rok , ale z przerwami (Wcześniejszy nick :Radio|5Gfm|sQn` ) miałem tu swego czasu nawet admina Mam steama ale cs przetał mi na nim działac dlatego też grałem na ns'ie . Jestem teraz bezradny bo nie ma wytlumaczenia na to "światełko" . Prosze wszystkich o luknięcie screenów i sami odp czy to jest jakis czit ? Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Gracz w tym temacie http://multi-head.pl/topic/50891-fvckbtchegetmoney/ i z takim samym screenem również nie otrzymał Ub . Gdybyś robił coś przy ustawieniach miałbyś to światełko na każdym ssów . Poczekamy w takim razie na wypowiedź S@ i innych UBT : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Czekaj cierpliwie , jak widzisz nic się nie zmieniło a Twoje pisanie zbędnych postów w niczym nie przyspieszy sprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No nie wiem coś dziwnego jest na tym jednym screenie ale jak wiemy cs 1.6 jest zbugowaną grą i nieraz trafiają się sytuację których nie jesteśmy w stanie racjonalnie wytłumaczyć WH nie widać modele też w porządku jak dla mnie to bym dał graczowi ub @edit po konsultacji z jednym z S@ gracz otrzymuje ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Gracz miał już u nas perma za podobne problemy z ss'ami. Temat oczywiście aktualny. Proszę o dodanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi