Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie wiem czy juz nie powstał taki post ale mam problem i chcialbym prosic kogos o pomoc,otoz gdy chce wejsc na serwer coda 200 zostaje wyrzucony chociarz jest jeszcze pelno miejsca na graczy a to mam na wyswietleniu " ` " Connecting to 80.72.40.110:27008... Trying p48/auth3/revEmu... Connection accepted by 80.72.40.110:27008 * Invalid Password! Kicked :"You have no entry to the server prosze o pomoc w miare szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Masz premium albo VIPa na nick? wpisz w consoli setinfo _pw haslo w miejscu >haslo< wpisz swoje haslo, ktore ustalies z administratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Musiało pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi