Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: gray ~ Godzina, data zdarzenia: 5 min temu Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:19884597 Uzasadnienie: Proszę o rozpisanie dema AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:19884597' [AMXBans] Your IP: '87.116.214.121' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Poproszę admina o przedstawienie dowodów i rozpisanie demka . Admin ma 24h na to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Demka żadnego nie robiłem ani ss'ów, po prostu esp pokazało jak mierzyłeś na 3 graczy, wiec dałem bana bez zawahania się i zastanawiania, dodam tylko że od początku rundy oglądałem Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Skoro banujesz po jednej akcji to gratulacje. O ile się nie mylę to była to akcja na długiej i szczerze powiedziawszy to nie wiem co w niej było nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 EPSILON ScreaMy Chcę zobaczyć dowód w postaci demka, albo rozpisz HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Więc tak : 04:21 - mierzy model koło anarchii 06:45 - kolejny model ma dokładnie wcelowanego CTka , widać że Ct skanuje bramę ale nie było można określić z jego punkt skąd padają strzały a mimo to ma wcelowanego prosto w ctka, nawet wykonuje delikatne cofniecie. po akcji z minuty 12:43-12:52, zachował się na tyle podejrzanie że dałem mu bana. Link : http://hltv.1shot1kill.eu/srv23582/HLTV-1501132115-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Obejrzałem demko już wcześniej nawet akcje ,które rozpisał EPILSON przykuły moją uwagę ale demko jest za , krótkie żeby stwierdzić czy rzeczywiście był odpalony . Jeżeli o mnie chodzi ban został dodany za wcześnie . Na demku widać że admin banujący po 1 akcji dał bana dokładnie po 12:43-12:52 gracz otrzymał bana . Gra tego gracza wygląda tak jak by od momentu pierwszej rundy bardzo dobrze się krył i On/Off WH. Więc myślę że gracz otrzymał bana za wcześnie i powinien otrzymać UB . A banującego upomnieć aby na następny raz dłużej obejrzał gracza za nim doda bana z powodem "Czitujesz" Pozdrawiam .. Czekamy na wypowiedź Mor'e7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 4:21 - słychać dokładnie strzały na długiej do tego potem ct zabija granatem... na radarze było widać, że przed anarchią lub w anarchi są tt. Granat raczej nie poleciał z dołka tylko właśnie z tego miejsca w którym ct często się chowają. 6:45 - to jest w ogóle smieszne.. poleciał granat z lewej strony bramy i to było oczywiste że są ct przed b więc to chyba normalne, że patrzy się w te szpare pomiędzy bramami a nie gdzieś po ścianach do tego nawet nie strzelam w niego.. nie rozumiem A ta akcja z długiej - bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Czekam za rozpiską reszty członków UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 + 04:21 - model akcja spalona +/- 06:50 - kolejny model ma dokładnie wcelowanego CTka , widać że Ct skanuje bramę ale nie było można określić z jego punkt skąd padają strzały a mimo to ma wcelowanego prosto w ctka, nawet wykonuje delikatne cofniecie Na początku dziwne banie strzelałeś a potem jakoś grałeś jakoś inaczej kryłeś się moim zdaniem za krótkie demko trochę jest 2 akcje tylko spalone musiało by być trochę więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 24h od bana minęły , reszta członków UBT nie pofatygowała się rozpisać demka , gracz otrzymuje UB na podstawie rozpisanych demek przez s0. ## pixel. oraz Richard . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi