Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam wróciłem dzisiaj po około 1 tygodniowej przerwie i okazuję się że mam bana na ip [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : |~AMESbw0w~| [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.15.108.26 ' [AMXBans] =============================================== Możliwe że wcześniej ten ban był nałożony ale grałem na innym Internecie Prosiłbym o natychmiastowe ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Ban na IP: 83.15.108.26 Twoje IP: 83.14.150.74 Już powinieneś nie mieć bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Dalej mam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Brak dalszego zainteresowania tematem . W razie problemów załóż nowy temat . /Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi