Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Dostałem bana od Admina : Szaise za bugowanie workami nwm dlaczego ja nic nie bugowałem a mimo co dostałem bana. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Dowody masz? I po 2 zly dzial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Jaka to byla mapa ? HLTV i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Od tego jest inny dział, tam zastosuj się do wzoru i przedstaw dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Już wiele razy upominałem graczy aby nie bugowali specjalnie minami i workami, tym razem powiedziałem sobie, że widocznie ostrzeżenia nic nie dają i nie będąc pewnym kto mnie wybugował spytałem się dombka. Dombek podał mi nick i dostałeś bana na 30min tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Szaise odpowiedział Ci na Twoje pytanie. Temat zamykam i następnym razem pisz w dziale odwołań od bana, bo takie tematy będą lądowały w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi