Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Mapa: de_eldorado Od kiedy to dostaje się bana za "skanowanie" jakoś większość graczy z konspirantem skanuje ile wlezie a tu nagle ban dla mnie bo akurat "mistz skauta" dostałem no prosze was. Po za tym jak tu nie skanować jak widać jak sobie jakiś terro skacze wysoko w góre i opada zal go nie trafić. A jaki admin tego nie jestem w stanie określić , bo ich nie znam. Ban na 30 min więc jakoś przeboleje ale next time może jakiś kick na początek? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'nie skanuj' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:15003180' [AMXBans] Twoje IP: '83.9.5.12' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337, cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate przez pierwsze 7 sekund rundy. Jeżeli złamałeś regulamin to admin miał prawo Cie zbanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Ok. W takim razie tylko ten admin egzekwuje ten ptk. Można zamknąć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi