Atnam Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nick:Atnam Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):Spore prowadziłem własne serwery,sieci więc wiem co trzeba robić Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4/5 lat oczywiście z przerwami Steam / NonSteam:Już Steam Dlaczego Ty:Jestem człowiekiem ogarniętym nie lubię jak na serwerze latają cziterzy a admina nie ma lub jak ktoś łamie regulamin serwera.Jestem osobą kulturalną miłą i chyba lubianą na serwerze lecz nikomu nie rozkaże żeby mnie lubił ale staram się być dla każdego miły i jeżeli potrzebuje pomocy chętnie ją udzielę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:A to zależy w tygodniu 2-3h w weekendy już dłużej od 3-4h to zależy od dnia i czy mam jakieś obowiązki Kontakt:Steam Atnam oraz GG 51941115 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Ferdziu/80.72.40.110:27020/ Mój stary nick http://www.gametracker.com/player/Atnam/80.72.40.110:27020/ nowy, godziny oczywiście postaram się jak najszybciej odrobić żeby nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 na Tak Jest pomocny, Ogarnięty, Ma Steam, Kulturalny , i godzinki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Może i brakuje roku to wymaganych 16 lat, ale jestem na TAK Ogarnięty gracz, często zgłasza na u@, nie sprawia problemów, zachowuje się jak należy Da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym +Steam +Godzinki -Wiek -Bezsensowny spam na steam Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Także jestem za okresem próbnym, widuję na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mówisz prowadzileś wasną sieć i serwery a znajomośc amxx od 1 do 10 napisałeś 7 ? dziwne no ale godzinki są + steam+ nie masz 16 Lat ale myślę że OP zrobi wyjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Tak prowadzilem, ale znajomosc amx w prowadzeniu serwera lub sieci potrzebna nie jest wystarczy znac dobrze silnik na ktorym vedzie stworzone forum oraz jaki mod wybrac. Dalem 7 poniewaz edytowaniem stylow ani pluginow sie nie zajmuje poniewaz mnie to nie interesuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym + Ogarnięty gracz + pomocny Brakuje jednak tego roku, ale myślę że to nie będzie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Widać, że jesteś bardzo najarany na admina i bardzo ci na nim zależy Admini się przydadzą, jestem na TAK + Steam ( który niedawno kupiłeś ) + Godzinki + Pomocny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Na tak. Powinien sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi