Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kupiłem klasę premium : Kapitan Na Cod-Mod 200lvl Na nick #Fallen Dreamer. i mi nie działa myślę ze to przez "#" proszę o dodanie tej klasy na --> Nick: Fallen Dreamer Jeśli będzie potrzebny kod zwrotny proszę o Priv. Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Wszystko załatwione na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi