Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'ping' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '77.255.247.160' [AMXBans] ======================================= Dostałem Bana jak miałem 29 a a To *=LeniuS=* Miał ping po 269 -,- Ja mam nIck *>LeniuS<* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Macie podobne nicki admin musial sie pomylicpomylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Wiem ale to niech sprawdzają dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 wiec dogadajcie sie z kolega zeby jeden zmienil nick admin sie pomylil i sie nie dziwie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 sam bym sie pomylil te niki sa prawie ze identyczne moze pora nad nimi troche bardziej popracowac zeby bylo widac roznice a po 2 ban wygasl wiec sprawa zamknieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi