Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Wzór: Twój nick podczas gry: Kioshima Godzina, data zdarzenia: 21;15 Mapa: de_dust STEAM_ID / IP: Your IP: '83.4.11.15' Uzasadnienie: Dostałem ub od was, a teraz ban bez ss'ów. Przeglądałem cały folder csstrike i nic nie ma. Teraz ban pod powodem: Czitujesz Jestem wkurwiony całą sytuacją, ponieważ nie chcę grać tutaj na steam, ponieważ nie chce go kupować bo tylko mam cs;go gdzie mam jedną z największych rang. edit Znalazłem nowe ss'y, ale są w innym folderze. Już daje je tutaj i dajcie spokój sobie nonskille ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 dostales 1 bana wsatw SSy wstawiles ok ale, wszedles i dostales drugiego wstaw ssy, po czym wszedles bez wstawiania ss czyli aktywny i jeszcze jednego dostales,powod: Czitujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nie znalazłem tych ss'ów. Dopiero mam je teraz i właśnie daję je, ale chore jest, że admini nie sprawdzają forum tylko banują co 5min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Forum bylo sprawdzane i dlatego nie dostales bana powod: aktywny tylko kolejne SSy, bo ewidentnie grales na WH.... @ wiem,ze jedne wstawil i spamil na u@ zeby mu wiecej nie robic, bo juz wstawil czyste ale i tak zaraz dostal drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 nie nie dzej on dostal 1 raz ssy dodal je i dostal ub pozniej dostal 2 raz ssy i ich nie wstawil dlatego N1u dal mu bana czitujesz niech wstawi ssy z 2 bana i bedzie po sprawie a tak wogole to ssy nie wstawia sie w tym dzialemasz od tego dzial ssy i tam jest cod200 popatrz troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Za screeny 15.01.2015 - 20:27:25 od admina Dzej Dzej R - został gracz odbanowany . W tym temacie : http://multi-head.pl/topic/51552-kioshima/#entry273445 Gracz teraz ma wrzucić scrreny z 15.01.2015 - 21:10 Ma czas do 21:10 jeżeli screeny do tego czasu się nie pojawią gracz nie otrzyma UB i jedyną szansą na UB bd zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Czas minął bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi