Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Cześć jestem Paweł (18l), zawitałem do was z racji tego, że jesteście rozwinięci/stabilni co świadczy, że jesteście pracowici i umiecie porządek utrzymać. Ogółem gram u was na cod mod 200lv, ale to tylko by odstresować się, ponieważ gram pół zawodowo w cs'a. Wiadome, że nie utrzymuje się z tego, ale dzięki umiejętności grania zarobiłem na cały sprzęt e-sportowy (wygrane turnieje). W cs;ie go mam jedną z najwyższych rang "pierwsza klasa" do global elite jednak myślę, że szybko się nie dostanę. Gram na pozycji snajpera, więc i u was kupiłem vipa na klase z AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Hej. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Cześć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Cześć młodzieńcze, który ukradł mi wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Siemanko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi