Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Wysłałem sms by kupić klase premium na serwer cod mod 200 lvl wpisałem poprawnie kod dostałem informacje że transakcja została przeprowadzona pomyślnie i żebym czekał poczekałem mapę i nie mogłem grać na klasie którą kupiłem jest to Konspirant Jeśli chodzi o kod który mi przyszedł umieszczam pod spodem : MJRUCIZB a mój nic to kowal1995 prosze o pomoc aha ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Takie rzeczy to tylko z: H@>Administratorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi