Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nick: Szlendi Wiek:21 Znajomość AMXX (x/10):9-10/10 Staż na forum:No nieduży, ale szybko mi to idzie ; ) Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę sobie przypomnieć co nieco, z tej kategorii, chętnie pomogę tym którzy potrzebują pomocy przy AMX'ie jak i również serwerze, wgrywanie pluginów, etc. Kontakt:PW albo GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Zapraszam na krótką pogawędkę na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 nie mam steam, planuje dzisiaj kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Niech będzie dam ci TAK: + Wiek + Znajomość amxx - online na forum (da się nadrobić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Chciałbym poinformować, że w dalszym ciągu czekam na odzew kogokolwiek w sprawie AMXX Support. Pozdrawiam. @Adisss:D myślę, że już sporo mam online na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi