Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam Imie: Daniel Nick: DanelsOn Wiek: 25 lat Staż w cs: 8/9 lat w tym liczę cs 1.5 bo od niego zaczynałem swoją przygodę.. Doświadczenie: Byłem bardzo długo sędzia na portalu banującym cheaty "AC" pewnie wielu z was kojarzy albo miało z nim styczność..niestety..( na nicku BaNdz1oR )... zrezygnowałem i przestałem grać przez ostatnie dwa lata jako że teraz mam chwile wolnego w te mrozne dni i niewątpliwie duży wpływ miał fakt że można obstawiać E-sport u bukmacherów postanowiłem być na bierząco z infem..szukałem serwa gdzie gra więcej osób i tak znalazłem ONLY DD2 czasami można mnie spotkać na DD2#2 gdy jedynka nie działa Pozdrawiam i widzimy sie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam Ciee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Cześć. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witaj zapraszam na Jaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 jol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi