Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Data i godzina: 17-01-2015 Nick admina/gracza, który zawinił: 10lander Dowody: http://speedy.sh/4Tx...01-16-00003.rar Świadkowie: ... Uzasadnienie: Ogarnij sie człowieku ja nawet nie mam wh i bana perma ssy mi zrobiłeś a na żadnym niema jak wale przez ściane lub coś ja sie nie poddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ja sie tak NIE DAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 1. Kolor czerwony przeznaczony jest dla Administracji . 2. popraw link bo nie działa 3. Podaj Nick/SteamId/Ip żebyśmy mogli sprawdzić za co masz bana i od kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: 10lander Dowody: Świadkowie: ... Nick:ZIOMAL Powód:Wstaw screeny ZakladKarny.xup.p Mój steam ip:STEAM_0 : 0 : 571978310 Uzasadnienie: Ogarnij sie człowieku ja nawet nie mam wh i bana perma ssy mi zrobiłeś a na żadnym niema jak wale przez ściane lub coś ja sie nie poddam. Więc co musze na inne forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Z tego co widzę dostałeś powód "Wstaw screeny ZakladKarny.xup.p" więc raczej pomyliłeś forum A bana na SID który podałeś u nas nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi