Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Tak wgl mam nick Prox :* Godzina, data zdarzenia: Nie wiem bo to nie ja grałem Mapa: Też nie wiem nawet nie wiem jaki serwer STEAM_ID / IP: jak widać niżej mamy podobne Uzasadnienie: Gram często na zombi modzie i nagle dzisiaj chce sobie wejść i pisze że dostałem ss'y bardzo dziwne bo nawet to nie moja nazwa. Proszę o szybkie sprawdzenie BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 16 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ReiweM [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 213.158.221.49 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Ban jest z 12-12-2014 z powodem Wstaw screeny na MH, spróbuj zresetować ruter jak masz zmienne ip to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Spróbuje tak zrobić @Edit proszę o zamknięcie tematu, restart routera pomógł dzięki za pomoc Pozdrawiam Prox : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi