Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Siema, dostałem bana na serwie FFA za rzekome posiadanie wh. Zrobiono mi screeny, których nie moge znaleźć w folderze C:/ by ClickCaption">Program by ClickCaption">Files/Counter-Strike 1.6/cstrike oraz w C:\Użytkownicy\nazwa użytkownika\AppData\VirtualStore\ProgramFiles\Valve\cstrike nie mam pojęcia czemu, możliwe że nie zapisały bo wcześniej w tym samym folderze mialem ss'y z innego serwera na takiej samej mapie. Uznacie pewnie, że zmyślam, albo je usunąłem.. tylko po co skoro ss'y były czyste ;/ lZamieszcze wam ss folderu cs: http://www62.zippyshare.com/v/TTidEntq/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 1. Wypełnij wzór 2. Skorzystaj z tego poradnika http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ 3. Masz 24h na wrzucenie screenów od momentu zbanowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 O to chodzi , że ich nie mam.. Jest jakiś inny sposób na UB? Gram na tym serwie dosyć długo i zależy mi na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jedyną opcją jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A ja widzę screeny na tych ss'ach mają nazwę HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jeżeli Twój nick w grze to kEEp cALM , sprawdziłem po IP to czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci . PS. Jeżeli się mylę napisz na PW otworzę temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi