Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: kapsel Godzina, data zdarzenia: 17.01.2015 - 17:49 Mapa: de_vertigo STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:4886457 / 91.239.244.251 Uzasadnienie: Wbiłem na serwer, walnąłem bombę z shotguna, minęło kilka sekund i mnie wyrzuciło. Serio? Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'AIM Script' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:4886457' [AMXBans] Your IP: '91.239.244.251' [AMXBans] ======================================= Poczytałem tematy innych graczy i widzę, że zbanował mnie jakiś szajski plugin, który na nieznanej zasadzie wypieprza za przeproszeniem ludzi z takimi powodami. Config mam prosty, zgodny z esl, allplay etc. i jak najbardziej czysty bez zbędnego szajsu, więc nie mam zamiaru odpowiadać za poczynania serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 W amxbansie nie ma kto ci dał bana trzeba logi wyciągnąć z serwera tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 W amxbansie nie ma kto ci dał bana trzeba logi wyciągnąć z serwera tego http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=33212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Dobra ale nie ma kto ci dał bana na Multi-Head.pl [ FFA ][swiateczny Klimat!] ^ 1shot1kill.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Zbanował mnie serwer, a raczej plugin. Przynajmniej wnioskuję tak po przejrzeniu innych tematów z tym związanych na forum i po tym co zobaczyłem w AMXBANS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Serwer wykrył u Ciebie skrypty. Jedyna szansa na UB to zrobienie 100 reklam na rzecz sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Gracz otrzymał UB za reklamy http://multi-head.pl/topic/51800-100-reklam-ban/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi