Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nick:xxmati Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):8.5 Staż w CS-sie:6 lat Steam / NonSteam:Non steam Dlaczego Ty:Często jestem na serwie i chcialbym pomoc na serwie jako admin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h Kontakt:GG 28234869 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/xxmati/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Jestem na TAK : +Często na serwerze +zgłasza na u@ +kulturalny +Można się dogadac -Mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Jestem na TAK + Zawsze na serwie + Pomocny + Jedna z jedynych osob ktora ogarnia + Zawsze zglasza czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Na tak +ogarnięty +zawsze na serwie +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tak jak wyżej na Tak wszystkie argumenty zostały podane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Masz moje tak tylko ale takie słabsze po : 1. Nie widziałem nigdy żebyś na ub coś napisał - 2. Wiek + 3. Staż + 4. 23 godziny na serwerze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 -ogarnięty -zawsze na serwie -aktywny Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Twoja aktywność w ostatnim tygodniu jest żenująca, składasz podanie o admina i przestajesz grać. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi