Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam. W piątek przyjechał do mnie młodszy brat cioteczny ( 11 lat ) i oczywiście dzieciak w takim wieku robi różne rzeczy , chciało mu się pograć na "czitach" na serwie. Ja mu mówiłem , na pewno nie na moim steamie. To ściągnąłem mu jakiegoś non - steama v50 chyba jeśli się nie mylę czy coś w tym stylu. On tam sobie pograł , oczywiście wcześniej mi truł dupę o to cały czas. Znudziło mu się w końcu więc ja to wszystko odinstalowałem i usunąłem (on dziś wyjeżdża) i chciałem zagrać na jailbreaku , a tam widzę zbanowany przez VAC. I takie z tej strony pytanko. Jakim cudem jestem tam zbanowany skoro mój ukochany kur** brat grał na non-steamie? Nie będę płakał o coś co można kupić za 10zł na allegro , ale chciałbym się dowiedzieć , czemu tak się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Niech ci powie prawdę czy sobie sam nie pobrał Steama i na nim nie grał. Jeżeli na ns-ie to było na 100% to to jest nie możliwe że grał na ns-ie a masz bana na VAC na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Grał na ns-ie. Zresztą , gdy on grał ja byłem w domu i co jakiś czas sprawdzałem co robi. Mam napisać do obsługi czy jak? Ten non - steam , który mu pobrałem to Counter Strike 1.6 HD 2013 . Napisałem do obsługi o tym wydarzeniu (nie licząc gadania o czitach bo by się srali) ale zrobiłem to i co otrzymałem ? ODPOWIEDŹ od BOTA. Normalnie zajeb***** tak się steam support zajmuje graczami super..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Musiał grać na steam-ie. Bo innego wyjścia nie ma... Albo sam grałeś na haxach xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi