Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Guardian Godzina, data zdarzenia: 10;05 Mapa: de_alexandria STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:46268498' [AMXBans] Twoje IP: '83.10.93.52' Uzasadnienie: Admin, który mi dał bana na 30min (ruch oporu) bo go zabiłem dał mi bana za skan przed 7s. Słuchaj ziomuś jeżeli stoisz jak cwel w bramie mimo to się nie dziw, że cie zabiłem. Skanu nie było, a ty stałeś w bramie. Równie dobrze możesz ty sobie dać bana za stawianie min w miejscach nie do przeskoczenia. Proszę o ściągnięcie bana bo jeżeli zabijam człowieka w bramie (nie skan) a on banuje bo go zabiłem to jest to chore i powinieneś ziomuś się leczyć bo z dystansem do gry się podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 racje masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Obrażasz, więc nie mamy o czym rozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi