@CrazyKills@ Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam,mam problem z Cs. Otóż gdy gram na serwerze strasznie mi zacina , chociaz widzę i Ping nie przekracza 80 . Wiem ze to duzo ale to chyba jeszcze nie ten stopień aby tak zacinało . Po chwili mnie wyrzuca i pisze mi : Fake Client. Connection was in idle state. Usunąłem Cs i zainstalowałem ponownie . W domu wifi mi działa, na telefonie czy na iPadzie. Na laptopie rownież mi strony www działają. Prosze o pomoc. Aha , i Cs NONSTEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Jak cs na steam to tak. W cs opcje video odznacz sync i hd models zaznacz low graphics coś takiego potem zapisz zmiany i na sam koniec w konsoli cs wpisz gl_ansio 0 A i wyłącz synch w karcie graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Sebakiller dobrze mówi. Miałem kiedyś podobny problem i tak zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Problem dalej występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi