Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Gdy odpalę sobie cs 1.6 , wszystko jest pięknie idealnie wręcz zero laga pingi od 20 do 40... I gdy włączę ts3 3.0.14 , nagle widać jak myszka się przycina , cały komp zlagowany .. ?Wbicie spowrotem do cs nie ma sensu bo widac tak jak by wszystko się ( Klatkowało ) Pozdrawiam JMZŻ i proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Podaj parametry komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ? I spróbuj też w menadżerze zadań ustawić tsowi najniższy priorytet. Możesz też spróbować na najnowszej i starszej wersji ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 http://zapodaj.net/ca22a95bf3ca0.jpg.html TU ma obrazek a obok link do następnych parametrów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 jeżeli masz procesor 2100 MHz, to wszystko jasne... Za słaby procesor, dziwne, że windows 7 Ci chodzi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Na takiej kosiarce możesz co najwyżej ogródek skosić. O cs'ie z włączonym ts3 możesz zapomnieć. Wiem coś o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Jedno mnie dziwi że na starszym kompie co ma o wiele gorsze parametry .. ! mogłem grać z ts włączanym , a procka miał 1.6 i 512 ram karta tez 512 ... I to mnie dziwi i to bardzo Ale czemu jak odpalę ts później cs to sie ścina .. Ale gdy odwrotnie Pierw Cs to też sie scina ale rzadko.. + czemu zdziwiony że Windows-7 poszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 4 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi