infinite. Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Nick: Target Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Admin ZM oraz inne serwerownie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Składam to podanie aby pomóc serwerowi . Jestem osobą kulturalną pomocną oraz ogarniętą . Często [iszę na U@ jak jest HACKER lub do znajomych ADMINÓW na steam. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2h Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Target/80.72.40.110:27027/ Tak wiem tylko 15h ale za zgodą Smyku _________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Na nie : - nie ogarniesz dwóch serwów - skoro masz tylko 15h jak nabijesz 30h co miesiąc? - ziom nie zostawiaj nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Na tak moze narazie na maly test bo 2 serwy to ciezko bedzie. +wiek +ogar - masz juz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Na nie : - nie ogarniesz dwóch serwów - skoro masz tylko 15h jak nabijesz 30h co miesiąc? - ziom nie zostawiaj nas Dlaczego się wypowiadasz jak nie grasz ? Gram z nim od jakiegoś czasu i jest ogarnięty więc Tak, zgłasza prawie 100% na u@ zna amx i ma doświadczenie już u nas na sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jestem na TAK - ogarniety -nie widze problemu aby mógł adminowac 2 serwery -wiek -zna jakies podstawy amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jestem na TAK - ogarnięty - widuje Cię często - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Na prośbę 'a Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi