Lyubov Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam! Otóż mam pewien problem. Jeden z graczy na serverze zgłosił mi, że nick pewnego gracza jest tak długi, że gdy mówi przez mikro to nie widać celownika. I tu pojawia się moje pytanie. Co zrobić w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 No nie wiem, myślę że jeżeli przeszkadza w grze większości graczy to powinien zmienić nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Czyli w takim wypadku kick z powodem zmien nick lub zbyt długi nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Moim zdaniem powinieneś go zbanować na 5 min z powodem zmień nick bo przeszkadza lub napisać na say@@ i poprosić go o zmianę nicku bo innym to przeszkadza w grze jeżeli gracz by odmówił to ban powinien się chyba należeć bo dla czego Team ma cierpieć tylko przez 1 gracza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Jeżeli utrudnia to grę innym kickuj z powodem "zmień nick, przeszkadza w grze", jeśli będzie wchodził cały czas zbanuj na 30min. /zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi