August Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Dostałem warna za post (http://multi-head.pl/topic/51843-używasz-przeglądarki-google-chrome-ten-temat-jest-właśnie-dla-ciebie/?p=274983), w którym jesteśmy poproszeni o danie znać, jeżeli się zainstalowało wtyczkę do Chrome. Żeby bezsensownie się nie rozpisywać napisałem samo "+" (żeby nie było, nie dawałem plusa za inicjatywę, a sama orientacyjna pomoc, o którą autor prosił). Nie wiem czy Procuś nie wczytał się temat, ale według mnie bezsensowne byłoby pisanie typu: "spoko, zainstalowałem, pomagam" etc. Autor wie o co mi chodziło w poście, więc wnioskuję o zdjęcie warna za "spam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Mogłeś się trochę mistrzu postarać przy dodawaniu tego posta. Zwykły "+" jako post nie jest zbyt na miejscu. Nie licz na jakie kolwiek odwołanie w tej sprawie. Miałeś szansę na darmowego posta i to schrzaniłeś - Teraz pokutuj za błędy jak na to przystało. Jeżeli już miałeś okazję to wypadałoby co kolwiek dodać od siebie, a nie informować plusikiem, który nawet nie zawiera trzech znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi