venividiwandi Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Mam taki mały plan aby rozpatrzono skonstruowanie serwera FM. Dlaczego ? Dla tego iż będzie przede wszystkim zabawa i no jak wiadomo zysk,bo każdy wie,że rozkręcony FM to czysty zysk A poza tym na serwerze była by świetna zabawa i o to głównie chodzi Także rozpatrzcie uwage ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Odswieżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Powiem tak Grałem już kiedyś na FM inna serwerownia kondo(zm) on zna Było śmiechu Tylko kto zrobi serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na bank sie chętny znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jak się znajdzie chętna osoba, to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Również jeżeli znajdziesz osobę którą będzie chciała się w to zabawić, to czemu nie, jeżeli chodzi o mnie to ja z chęcią bym się dołączył bo się na serwerach znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Mam ochotnika tylko aquax tutaj wypowie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Haloo Refresz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Wstrzymam się od głosu, poczekam aż któryś z czerwonych się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wstrzymam się od głosu, poczekam aż któryś z czerwonych się wypowie. To na uja to piszesz ? Odswieżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Na dzień dzisiejszy są serwery które wymagają reklamy aby były ciągle FUll proponuję rozreklamować ten nowe serwery a dopiero myśleć o kolejnych . No chyba że znajdzie się osoba która serwer zrobi od początku do końca i go będzie reklamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Na tak chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 To w końcu ktoś się zainteresuje tym czy nie ?, bo jeżeli będziesz robił ten serwer, jak się mogę dołożyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 0 zaintetesowania Zamknijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Z tego co ja wiem, ostatnio czerwoni mają dużo opłat i to też nie są na pewno małe opłaty. Tak się wydaje tylko ale serwery/forum i inne. Ja zawsze chętnie za nowym serwerem, nie mówię nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Z propozycją serwera pisz do aquaxa. Zamykam bo spam się tylko robi. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 16 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi