Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Data i godzina:12:42-12:43 Nick admina/gracza który:zawinił:M3nt0$ Dowody:HLTV Świadkowie:Troche ich tam jest tylko nw czy napiszą coś w tym poscie Uzasadnienie:Gramy sb i mentos(prowadzący) włączył boxa no to wygrałem wybrałem życzenie "bezruch" i po sekundach wpisał killa. (Mapa:jb_city) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Przedstaw demko z hltv + minute w której to było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Wpisał kill o 12:43 a wgl to ja nie ogarniam HLTV zbytnio (Jak dobrze pamiętam to tam mozna patrzeć ogólnie co i jak.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Za takie przewinienie bana nie dodamy lecz będziemy bardziej cięci na gracza, ponieważ na JB są dość duże luzy i zamiast gracze to docenić to wykorzystują. Bądźmy pewni, że Mentos admina nie dostanie przynajmniej przez pół roku. Skargi, skargi, skargi i jeszcze raz skargi. DOŚĆ. Zamykam i popatrzę z przyjemnością jak gracz radzi sobie na serwerze i łamie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi